det handlar om att träffa honom

Vintern klassas som svåra tider. Vintern klassas som svåra tiden för den som är ensam. Jag har en vän som kände exakt så den här vintern. Då fick hon det här tillbaka av mig:

Det handlar inte om att träffa någon. Det handlar inte om att inte vara ensam. Det handlar inte om att slippa sova själv eller att ha någon som tar hand om en. Det handlar heller inte om att få höra att du är älskad av någon eller att bli uppvaktad hela tiden.


Det handlar om att träffa Honom. Han som får dig att känna dig trygg trots att du är ensam. Han som sover med dig och tar hand om dig på ett sådant sätt att du inte ens kan förstå hur dina tankar om tvåsamhet varit så enkla och konkreta. Det handlar om att träffa han som älskar dig för den du är och uppvaktar dig för att du förtjänar det. Och det handlar om att träffa han som får dig att känna att han är där för dig hela tiden, trots att du ibland sover utan hans armar runt dig.


Men du hittar honom inte inne på Pitch Black, i skenet av discolampan. Inte heller på facebook eller på tågstationen. Inte på skolan och inte på Peace & Love. Ingenstans. För du är för inställd på att du måste hitta någon! Och tro mig, det är något psykologiskt över det där. Det fungerar inte bara för att du vill. Du kan inte ta första bästa – du är helt enkelt för bra för det. Folk på krogen raggar för att få något för kvällen, och det kan man väl nöja sig med ibland – om man själv är med på villkoren. MEN, vill man ha något mer ska man inte låta sig luras. Du ska veta att det mesta som händer under fyllan och fram till klockan 08:00 dagen efter står alkoholen för. Och trots att killen verkade så trevlig i discoljuset är väl en kille som vill gå hem med dig efter att ha pratat med dig i fem minuter inget pojkvänsmaterial egentligen?


Vad jag försöker få fram är att dem finns. De fina killarna. Även fast jag har svårt att tro på det så vet jag att dem finns. Någon eller några som är beredda på att göra precis vad som helst för dig bara för att han kommer tycka om dig så himla mycket. Men till dess: stressa inte med att träffa honom. Festa runt, träffa människor, prata med killar, kyss killar, kyss tjejer, byt telefonnummer, träffas igen, gå ut och prata med folk. För hur ska du annars kunna veta om någon är värd att satsa på om du inte testat vingarna lite?


Livet är till för att levas! Ångra inget utan lev det för tusan!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var mycket tanke bakom denna text! Man ändrar verkligen sin egen syn på livet !

Så många kloka ord!

2011-03-29 @ 16:36:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0