for real


old love


emelie 23 år
sillburksillburken hittade jag på magasinet. den kommer dock aldrig fyllas med sill, utan något helt annat. vet bara inte vad än. 25 kronor kostade den.

resväskamin finafina resväska! hittade den på magasinet för trettio spänn.

vänner!

vi har ännu inte blivit med internet i lägenheten så det är rätt dött på bloggfronten. MEN kameran är full med bilder och i veckan ska internetet vara på plats! bered er på uppdatering som aldrig förr

bästaste linnea flyttade till norge idag, kommer bli så tomt utan henne. Hon kom imorse och lämnade den här fina till mig som hon har gjort själv. Hon är så himla duktig!!

hur kan jag sakna dig redan?Livet är en fest

Såhär såg det ut när vi drack vin i Kollektivet i lördags!


första riktiga vinkvällen i kollektivetidag var det knapert på lookbookfronten

Love Cross Back Dress, Romwe Glitter Shoes
Bsclly Tote Bag
Bag


12 mars 2011

Det var kallt och början på mars. Jag och en kompis hade varit på fest på andra sidan stan, men nu var det dags att gå hem. På kvällspromenaden mot min trygga säng piper mobilen till, och det blir känt att det är efterfest i en annan lya, på min sida stan. Jag går dit, för jag vet att du skulle vara där. Trots att jag varken känner dig eller är speciellt intresserad går jag dit. Som för att krama ur det allra sista ur natten. Det blåser in under min tunna vinterjacka, fan vad det blåser ikväll. Efter några minuter är jag framme i lägenheten. Där sjungs och dansas det. Du är där och vi hälsar lite lätt.

Klockan blir mycket och jag har ju trots allt redan varit på en fest. Så jag tackar för mig. Jag försöker tvinga min bror att hålla mig sällskap hem genom natten för att slippa bli överfallen, men tydligen är sömnen viktigare för honom än hans späda och hjälplösa lillasyster. Jag går mot hallen, kränger på mig skorna och knäpper irriterat jackan. Plötsligt dyker du upp och tittar mot mitt håll. Jag tror inte det var i ögonen, varken du eller jag vågade nog det vi det laget. Du erbjuder dig att följa mig hem. Det bär emot att tacka nej åt förslaget, men herregud vi känner ju inte varandra än! Men trots mitt nekande verkar du ha bestämt mig, och jag får helt enkelt leva med pinsamheterna som förmodligen kommer uppstå på vår nattpromenad hem.

Jag springer före i trapphuset. Genom huvudet springer tusen tankar runt. Vad fan ska jag säga dig? Vad har vi att prata om? Du hinner ifatt mig precis vid dörren ut mot verkligheten. Där drar du din tunna vårjacka runt dig och huttrar till. Jag kommenterar ditt dumma klädval, det är ju trots allt vinter ute fortfarande. Du skrattar till och säger att du faktiskt trodde att det skulle vara varmare ute.

Vi går ganska sakta upp mot mig. Sparkar lite i gruset, fnissar nervöst - mest bara för att få tystnaden att fyllas. Jag frågar lite om ditt jobb och ställer dumma frågor som man gör sådär när man inte känner varandra. Vi börjar närma oss mitt hus och jag säger tack för sällskapet, men nu klarar jag mig nog hem. Drar något skämt om att överfallarna inte tycks vara ute ikväll. Efter några fniss blir det tyst. Jag tittar ner i marken för hundrade gången och försöker febrilt leta bland mitt kallpratsförråd i hjärnan, men lyckas inte hitta något som passar in i situationen. Så, jag skiter i allt och går närmare dig. Och du gör lika dant. Sen är det oundvikliga ett faktum och vi kysser varandra i den kalla marsnatten som i vilken jäkla amerikansk kärleksfilm som helst. Bara det att det händer mig, i min sketna stad, på min sketna gata och under den inte alls så sketna natthimlen. Vi står där ett bra tag och för första gången känner jag att jag aldrig i hela livet vill lämna dig. Jag vill stå där hela natten med dig och jag vill att natten ska vara för evigt. Men kyssarna avtar och för första gången tvingas vi se varandra i ögonen. Och vilka ögon sen!

Jag vänder om och går mot mitt hus. Plötsligt går det upp för mig vad folk har pratat om när de säger att de har gått på rosa moln. Jag till och med tänker det när jag går där: "Jahapp, här går jag runt och går på rosa moln jag". Jag stänger sedan dörren om mig, slänger av alla obekväma festkläder och somnar snabbt. En timme senare ringer mobilen.

"Får jag sova hos dig?"

/Alice

favoriterTvå favoritfynd i en och samma bild. Båten är köpt för länge sen för en femma och klänningen köpte jag förra veckan för 40 kronor. Något ni vill se närmare på kanske?

mycket inspiration från lookbook denna torsdag

Shirt, Skirt
The Kooples Hat, Ronys' Shirt, Romwe Top, Urban Outfitters Shoes, River Island Jeans
Zara White Slouchy Jumper, Michael Kors Rose Golden Watch, Ax Paris Tie Dye Jeans
Mexy Knit Sweater, Love Paisley Dress
2189642_blokken51-002
Yrys Tutu Skirt, Tomato Pouch, M & Y Flats, Elisa Bracelets
Filthy Magic Gold Choker Necklace, Urban Outfitters Mesh Tank Top, Urban Outfitters Mens Military Jacket, Forever 21 Faux Leather Shorts, Dv By Dolce Vita Wyatt Boots

levisHittade den här skjortan på Hjärta till Hjärta igår. Betalade 30 spänn vilket känns helt okej. Älskar att den är lite längre där bak, är så himla snyggt tycker jag! Men ska kutta av ärmarna och göra det till en jeansskjorteväst. Snart får ni se!


det känns ju så på riktigt


kärleksommarshorts
Dessa hittade jag på Hjärta till Hjärta i torsdags. 30 spänn - vilket kap! Fuck conscious collection.


här kan man vagammelrosaEnkel lite kortare sweatshirt från utförsäljningen. Typ 80 spänn. Kommer bli snygg i sommar!


valborg igenett linneEtt linne från Cheap Monday utförsäljningen för typ 50 spänn. Har inte provat än så huruvida det är ett kap eller inte återstår att se!


favoritbyxor


massa pussar


big sweatshirtHittade denna på Cheap Mondays utförsäljningen förra veckan. 60 kronor tror jag att betalade.
Vet inte riktigt hur jag ska matcha tröjan för att kunna ha på mig den utan att skämmas och utan att få den att se ut som något badrocksliknande. Vad säger ni?


nyinflyttad och bredbandslös


i söndags gick första flyttlasset till kollektivet! Vi packar upp, fixar och jobbar så det finns liksom ingen tid till bloggen just nu. Sedan har vi inte något bredband än heller och att blogga från mobilen tar för lång tid. När vi väl fixar det kommer ett fett inlägg med bilder från lägisen!

lördags
Såhär såg Linnea och jag ut i lördags.


galonshortsGina Tricot 99 spänn. Sommar + bruna ben + slappt linne.


Valborg

Valborg i Måndalen med alla mina vänner!


på altanEn mysig kväll förra helgen.

Frank heter han.

Denna dag fick en väldigt speciell vändning efter denna upptäckt:Fågeln är en jakopapegoja som vi hittade på trädgården imorse. Just jakopapegojan anses vara den smartaste av alla papegojor och är bäst av alla papegojor på att härma och apa efter olika ljud.

Vad ska vi göra med den?!


emilmysse är ju inne nuDet är bra att rota bland gamla bortglömda grejer! Kim hittade den här bland morfars gamla grejer - hans förredetta seglarhatt minsann!


RSS 2.0