Nattliga brev

Med ens är den sömnlösa natten
alldeles stilla.
Är det du som vilar på min arm?
Jag ser inte ditt ansikte,
det är gemensamt med mitt,
det måste vara du.
Jag hör inte dina andetag,
de är gemensamma med mina,
det måste vara du.
Jag känner inte din kropp,
den är gemensam med min,
det måste vara du.
Sömnlösheten skälver av längtan,
det måste vara du.
Natten är du,
som jag är en skälvande längtan till.
Världen är en sömnlös längtan,
den är min längtan till dig.
Det är därför du vilar på min arm,
med samma anletsdrag, samma andetag,
samma lugnt vakande kropp som jag.
Och morgonen skrämmer mig inte längre.

- Matts Rying


christoph again

IMG_7567
IMG_7559
christoph who

På söndag åker jag till Berlin! Hade blivit väldans glad om den här tysken dykt upp då, men sorligt nog befinner han sig i Munich. Nåväl, här har ni en utav mina favoriter av modelejon från det manliga könet.

Blir dessutom alltid så himla glad när jag ser att människor utanför Sverige handlar från Cheap Monday! Den lilla jeanskedjan från Tranås som kom att bli så framgångrik. Häftigt tycker jag!

BUDAPEST


BUDAPEST


FREDAGSKVÄLLlite föris med utklädnad... och dans innan vi tog tåget in till linköping och addes fest!


BUDAPEST - shoppingklänning, hatt och poncho


BUDAPEST -


BUDAPEST - szechenyi badetÅker ni till Budapest måste ni besöka det här badhuset! Det är sjukt fint.
Man kan bada både inomhus och utomhus i kalla och varma bassänger, det finns flera olika sorters bastuar och det finns spa och massage! ASNAJS


BUDAPEST - mat


man måste dö några gånger innan man kan leva


halsfluss #4Vad är grejen med att man efter 3 halsflussar på 2 månader får en till. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Gud är inte nådig i tider som dessa. Istället för teodicéproblemet ska jag filosofera kring ett eget, tonsillit-problemet. Om Gud är så god och allsmäktig, hur kan han då låta människor, som mig, lida av kontant halsfluss?

Det tål att tänkas på.


tisdagsfint från lookbook

Levi's From Urban Outfits
J Lo Red Pumps, American Apparel Unisex Cotton Ottoman Rib Pullover
Vintage Bcbg, Nasty Gal, Ray BanTshirt Dress From Thrift Store

lace

 


rymdsjalen


ebba  snyggt!!

I helgen hände något väldans trevligt. Ända sen jag såg denna bloggerska med denna sjal blev jag lite smått förälskad. I sjalen alltså, inte bloggerskan. Så, dagen efter jag sett bilden drog jag till Monki, men icke sa nicke. Grät en skvätt. MEN, nu i helgen ser jag en bekant bära just denna. Jag kan knappt beskriva min svartsjuka, men jag försökte och förklarade detta för bekantingen.

En halvtimme senare fick jag den.

call it mystery or anything

christoph who

jag älskar skejtare!


det handlar om att träffa honom

Vintern klassas som svåra tider. Vintern klassas som svåra tiden för den som är ensam. Jag har en vän som kände exakt så den här vintern. Då fick hon det här tillbaka av mig:

Det handlar inte om att träffa någon. Det handlar inte om att inte vara ensam. Det handlar inte om att slippa sova själv eller att ha någon som tar hand om en. Det handlar heller inte om att få höra att du är älskad av någon eller att bli uppvaktad hela tiden.


Det handlar om att träffa Honom. Han som får dig att känna dig trygg trots att du är ensam. Han som sover med dig och tar hand om dig på ett sådant sätt att du inte ens kan förstå hur dina tankar om tvåsamhet varit så enkla och konkreta. Det handlar om att träffa han som älskar dig för den du är och uppvaktar dig för att du förtjänar det. Och det handlar om att träffa han som får dig att känna att han är där för dig hela tiden, trots att du ibland sover utan hans armar runt dig.


Men du hittar honom inte inne på Pitch Black, i skenet av discolampan. Inte heller på facebook eller på tågstationen. Inte på skolan och inte på Peace & Love. Ingenstans. För du är för inställd på att du måste hitta någon! Och tro mig, det är något psykologiskt över det där. Det fungerar inte bara för att du vill. Du kan inte ta första bästa – du är helt enkelt för bra för det. Folk på krogen raggar för att få något för kvällen, och det kan man väl nöja sig med ibland – om man själv är med på villkoren. MEN, vill man ha något mer ska man inte låta sig luras. Du ska veta att det mesta som händer under fyllan och fram till klockan 08:00 dagen efter står alkoholen för. Och trots att killen verkade så trevlig i discoljuset är väl en kille som vill gå hem med dig efter att ha pratat med dig i fem minuter inget pojkvänsmaterial egentligen?


Vad jag försöker få fram är att dem finns. De fina killarna. Även fast jag har svårt att tro på det så vet jag att dem finns. Någon eller några som är beredda på att göra precis vad som helst för dig bara för att han kommer tycka om dig så himla mycket. Men till dess: stressa inte med att träffa honom. Festa runt, träffa människor, prata med killar, kyss killar, kyss tjejer, byt telefonnummer, träffas igen, gå ut och prata med folk. För hur ska du annars kunna veta om någon är värd att satsa på om du inte testat vingarna lite?


Livet är till för att levas! Ångra inget utan lev det för tusan!


förfest på slätten
Såhär peppar man till fest på bästa sätt


Måndagsbarn
fredagsmys i skolanDet var fredag i fredags och såhär såg det ut!


bedroomsweheartit


river en vacker dröm


feathers and festival


nu kör vi


shotz shotz shotz shotz shotz shotz shotz shotz shotz shotz shotz shotz shotz shotz shotz shotz shotz shotz

nu blir det hålligångIdag har vi laddat! Här har ni kvällens teman!


jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor.


obeväm plastFör några veckor sen var jag hos tandläkaren på rutinkontroll. Trots att man inte har hål eller något annat läskigt så vet man att varje gång kommer det göra ont. Och vet ni varför? Ja, klart ni vet. För tandläkaren ska alltid envisas med att stoppa in en otymplig vass plastbit i munnen med tillhörande haklapp för att sedan gå ut, låta en lida därinne med skavsår i käften och sedan komma tillbaka efter en evighet. OCH HA GJORT FEL. Så är det samma visa igen. In med en ny plastbit bara, bit ihop och liiiid. KÄMPA. Rakt in i köttet bara.

När jag blir stor ska jag uppfinna ett alternativ till detta.

dreamcatcher


godnatt.godnatt.


but it's never late, it's never late enough for you to stayJag känner livet i mig!

Jag går omkring och är dödstrött om dagarna, bara för att du håller mig vaken alla dygnets mörka timmar. Men det gör inget, för det är vår och bara att tänka på var min trötthet kommer ifrån får mig att inte vilja somna på eftermiddagen och på så sätt missa massa dagdrömmeri.

Det är vår och jag växlar mellan alla mina vårjackor. Och jag växlar mellan växlarna på cykeln, för nu kan jag cykla till skolan! Och äntligen är inte mina tygskor för kalla längre och trots att de har blivit alldeles för många till antalet är vissa utav dem sådär perfekt slitna att de gör sig så bra i gruset på Brunnsviksgatan.

Jag lyssnar på sorgliga kärlekslåtar, trots att jag känner tvärtemot vad de sjunger om, men på något lustigt sätt gör dem låtarna mig upprymd. Och jag lyssnar på Cornelis Vreeswijk bara för att jag älskar hans texter. Jag skulle vilja ha varit en av dem som rökte inomhus på en burrig pub och skrattade åt skämt om minoriteter och kapitalister och kommunister och fascister och massa andra sånna grejer som jag egentligen inte förstår.

Trots att jag har mycket att göra mår jag bra ändå. För jag tänker på massa saker som får mig att må bra och jag sysslar med saker jag blir glad av. Och imorgon är det fredag! Då ska jag göra något av det bästa jag vet - förfesta med mina vänner med vin, musik och fula bilder. Sen ska vi dansa hela natten.

Om det är vår imorgon också ska jag bjuda dig på fika Amanda!

Carli, Marcus Price - Bubbelgumvia wildfox


stjärnorna finns här


gårdagens fynd!Virkad väska: 20:-
Solbrillor: 25:-
Virkadgrej: 10:-


kärlekens matadorer


detaljblev att knäppa skjortan helt idag. vet inte riktigt om jag tycker att det passar mig men på andra kan det vara sjukt snyggt!


gryningspyromanen
Kom nyss hem från en runda på Magasinet. Vad vi fyndade får ni se imorgon!


magisktOkej, vet att sånna här bilder är tråkiga men måste bara visa hur fint

det är utanför mitt fönster!! Magiskt.

bikiniden här är på väg hem till mig!


såhär ser vi ut idagAlice
Skor: converse
Brallor: Gina
T-shirt: Peace&Love
Tröja: Carlings
Mössa: Pappas gamla

Amanda
Skjorta: Gina
Jeans: Cheap Monday
Skor: Din Sko

jag är lucy in the sky jag är högt över molnen

Äntligen! Den perfekta tröjan blev min. Efter inte allt för mycket tjat på mor min köpte hon denna till mig från carlings för 150 spänn på rean! Vilket kap!


25 MARS


Vi tycker att alla som bor i Linköping eller har vägarna förbi på fredag ska ta sig till Hårteknikerna på fredag. Det är så att vår vän Adrian och hans vänner Julius, Mattias och Sebbe har vernissage och workshop där.

Öppettider: 15.00-21.00

MISSA INTE FÖR ALLT I VÄRLDEN!!


streetexpressions


vårfilmIdag var det vår och det firade vi med en film!


BOB DYLAN TILL PEACE AND LOVE!UNDERBART


me and my armyweheartit


SPRING IS HERE


wear it like a crownOversize t-shirt från Gina Tricot. 99spänn på rean!


en dagens konstaterande, det var väl länge sen?


Vi sitter och pluggar filosofi. Eller, pluggar skulle jag inte påstå, vi sitter mest och stör oss på hur flummigt och simpelt detta är. Sartre, Kierkegaard - säger dessa man er någonting? Nej, inte oss heller. Det de har kommit på är bara enkla påståenden som inte gett oss någonting? Troligtvis fattar vi inte riktigt djupet i det hela och troligtvis var de viktiga på sin tid, men nu? Ska jag sitta och ge credit åt Sartre för att han kom på att valmöjligheter ger oss ångest när jag lika gärna kunde kommit på det själv? Eller rättare sagt: något jag redan visste innan jag ens studerade Sartre. Kanske är det hans förtjänst att jag vet det, men vem vet.

Dagens konstaterande: Filosofi är slöseri med tid.

sartre & kierkegaardNågot man aldrig köper men alltid behöver är vanliga basplagg. Men härom veckan slog jag slag i saken och införskaffade mig denna tröja från H&M. 70 spänn kostade den.


virkatHär är en bättre bild på "klänningen" som jag köpte på hjärta till hjärta för 40spänn.
känns lite väl naket att bara ha underkläder så jag tog på mig första svarta linnet jag hittade men det får nog bli ett annat lite tajtare nästa gång.


ta på dig dansskorna


här har ni mitt liv i frihet

Jag vet exakt vad jag ska göra efter gymnasiet. Eller, kanske vet jag exakt vad jag inte ska göra efter gymnasiet. Jag ska inte börja plugga. Inte alls överhuvudtaget. Nu, äntligen efter 13 års studier, efter 13 år av människor som sagt åt mig vad jag ska göra varendaste vardag, efter 13 år av pisstråkiga naturkunskapslektioner och efter 13 år av tv-apparater som aldrig fungerar ska jag göra exakt vad jag själv vill. Jag ska inte göra en endaste läxa! Jag ska jobba och jag ska jobba så hårt att när siffrorna blir fler på swedbank.se på lönedagen ska jag känna mig överstolt för varenda ihoptjänad krona. Jag ska betala skatt och jag ska vara en av alla dem som klagar över helgen innan lönehelg.

Och när jag kämpat mig igenom hösten, vintern och kanske våren likaså med massa jobb och slit. Då. Då ska jag resa! Jag ska upptäcka allt jag alltid velat upptäcka. Och jag ska hitta mig själv lite till, så att jag kanske en gång i framtiden vet vart jag vill mitt liv ska ta vägen. Jag ska resa till varma länder, äta mat jag aldrig ätit förut, lära mig surfa, röka på en balkong i soluppgången och slita ut tusen tygskor. Jag ska träffa människor, festa med fula utlänningar och jag ska lära mig saker om mig själv jag inte tidigare visste. Jag ska testa på livet!

Sen. När jag upplevt allt det där. Först då ska jag känna efter vad jag vill göra. Kanske är det så att jag vill resa ännu mer. Eller jobba utomlands några år och lära mig lite till. Eller kanske är jag redo att åka hem till Sverige för att studera? Jag vet inte riktigt. Men vad jag vet är att jag aldrig tänker spendera mina första lediga år från skolan på ännu ett läroverk. Vad jag vet är att nu är det dags att jag ska uppleva den tiden mina barn kommer vilja höra om sen. Nu är det dags att testa mina skoltrötta vingar. Äntligen!

You don't know me at all.Outdoor Inspiration: Open-Air Rooms | Apartment Therapy Chicagoin my mind, there is only eternal beauty.You Don't Have to WorryYour Perfectiondestroy everything you touchColour my life with the chaos of troubleBE FANCY & GET DANCEY
B219451776_large

we were born and raise in a summer hazeGuldram som jag köpte för 15:- på hjärta till hjärta i veckan.
Bilderna är från Häradsskär i somras.


united states149 kronor från BikBok.


det var jag och jag gjorde det bara för dig


mys i Jessicas lilla hus!Igår var vi på våffelfest i Väderstad!


hey, I'm in love, My fingers keep on clicking to the beating of my heart.Oversize skjorta som är längre där bak från Gina Tricot, 99:- på rea!


en sväng på stan


smygizIdag har vi fyndat på stan, men vad vi köpte får ni se sen!


until we bleed


en fredagskväll hos Adrian


my heart is beating like a jungle drumShorts: Cheap Monday
T-shirt: Second hand
Väst: Second hand


mat är gott


HEJ HEJ


vårskornaJag älskar skor! Fick en fråga av Mårten häromdagen om hur många skor jag egentligen äger. Så, passande nog köpte jag på mig ännu ett par i helgen. De här blev mina för 99 spänn, från H&M.


ååååååååååh Lindaaaah


PROUD MARYLinne: Bikbok
Shorts: Lindex
Kofta: Gina Tricot
Skor: H&M
Brillor: Second hand


solbrilleprovning

Förfesten är ju egentligen alltid roligast.vårlookbook.

Olive Vintage Cardigan, Stolen Girlfriends Club No8 Beauty, Lies, Sex & Videotape Crop Tee, Vintage Belt From Stole From Mum, High Waisted Denim Shorts From Sisters From When She Was LittleSecond Hand Vest


I can see your underwear from down here


fell in your LOVETRAP


Sammy Davis Jr.Inspiration från Net-a-porter!


sommaren 2008


cykelsommar


wrangler


party with my pain


bilder från Oslo!


min far har köpt en björn för hela sin lön


Levi's 501


hör du ljudet av juli där utanför?


tröja från modekungenTror den här hade suttit väldans fint på mig nu till våren. Men 400 spänn går den på och det svider till lite i plånboken, som den student jag faktiskt är. På modekungen hittar ni den.


snart, älskade

Jag känner mig för med handen,
men når aldrig djupet av vår kärlek -
som om en del av fingrarna
förlorat sin känslighet,
eller att vi måste hitta
en annan väg tillbaka
mot centrum av våra liv.
När vi nu börjar bli så ärliga
att vi vågar tala
om den delen, som öppnar sig
in mot sveket
borde vi också kunna känna
en barnslig tillit.
Snart faller ditt hår
i grå strimmor över ryggen,
snart faller vårt liv
in i en djupare grönska.
Låt oss vara barn tillsammans
ännu en stund,
låt oss växa
resten av livet.

När du står framför fönstret,
vänd från mig,
minns jag inte längre
rörelserna i din kropp.

Kan allting passera
med en plötslighet,
så obarmhärtigt skön
att tanken upphäver
sig själv?
Jag håller handen
över din skuldra,
som slutat skälva.
När hälften av vårt liv
redan är förbi,
har vi äntligen tid
att upptäcka varandra.
Snart är vi mogna
att dela vår kärlek,
snart kan vi börja
leva med den.


söndagsfint

Thrifted Levis Croppedpants, F21 Necklace, Thrifted Belt
Forever 21 Tank Top, River Island Skirt, Nine West Wedges, Mulberry Bag

FRED OCH KÄRLEKPeace & Love 09 och 10.

och i sommar ska vi dit igen. fint!


shoemania


Hannamw

Har läst Hannas blogg i flera år och gillar den fortfarande. sjukt mycket inspiration.


vintage wine and vanity
FREDAG

HEJ

Det går lite trögt för den här bloggen nu.. Eftersom vi är skoltrötta och vintertrötta och allt sånt så har vi inte mycket inspiration. Men det kommer vänner! snart ska vi bomba er med härliga vårbilder, snygga kläder och bra tips!

På tal om tips, här har ni tre bloggar vi gillar:YlvaAkselina

Vanillascented

godmorgon!


klippa?skitsnyggt att klippa av axlarna på skjortor, blir nog ett försök i helgen.

bild från ylva.


Tid för kärlek

Jag vet att den här världen
är alldeles utstuderat
rutten
och jag har hela bröstet fullt av
information om denna världs
nästan obegripliga mått av
ruttenhet
Och jag vet att hoppet
bara är
ett hopp
och att min längtan
förmodligen är vansinnig
och aldrig någonsin kommer att bli
besvarad
Jag vet det
Tack så mycket
Vad ska jag skriva under
Där?
Tack
Nu när det är gjort vill jag bara säja
en sak
och det är
att det är tid för kärlek nu
och eftersom det är det
så tänker jag ägna mej åt just det
Kärlek
Och kom ihåg att jag har skrivit under
så kom inte hit igen
Jag har inte tid med er
Jag har bara tid för
kärlek

- Ulf Lundell


favoritbilder


någon som vet vem hon är?

vårdag!Vi tog som sagt en sväng förbi hjärta till hjärta på vägen hem från skolan.virkad klänningSkulle gärna vilja ha Emmas klänning.
Har velat ha en virkad klänning jättelänge och idag när vi åkte förbi hjärta till hjärta på vägen hem hittade jag en ful svart virkad sak. Den var öppen hela vägen där fram, men jag tänkte att om jag syr ihop det så kan jag ha den som en klänning.

På bilden har jag sytt ihop halva.. kom på efteråt att jag kanske skulle tagit en "före" bild. Den ser skitful ut när den hänger sådär på en galge, men på är den faktiskt rätt fin! Ska fixa en bild i veckan.

40spänn kostade den förresten.


musikinspiration från juliaDen här låten lyssnar jag mest på just nu. När jag lyssnar på en låt som jag börjar gilla skulle jag ibland vilja känna exakt så som han/hon sjunger, bara för att det känns mycket mer då.

never mind, i'll find someone like you, 
i wish nothing but the best for you, too,
don't forget me, I beg, 
i remember you said,
"sometimes it lasts in love,
but sometimes it hurts instead."


Nu ska jag läsa min diktbok av Ulf Lundell jag köpte idag!

rammelskyddDen här fyndade jag på ett rea-bord på Gina i Stockholm. För 49 spänn blev den min.


vårjackor

Häromdagen renade och organiserade jag min garderob. Sjukt vad mycket kläder man samlar på sig i sina dagar. Upptäckte exempelvis att jag har 7 nästan helt likadana gråa tjocktröjor. Låter ganska trist egentligen, grått liksom. Men jag gillar den färgen, obviously.

Något jag också gillar att samla på mig, speciellt från second hand, är vårjackor! Förstår inte hur folk kan betala 400-500 spänn för en vårjacka (well, då måste den vara redigt snygg) när man kan hitta en liknande för 50-lappen - eller ännu mindre!

Eftersom det är vår idag (ja, nu bestämmer jag det, solen skiner och vinterjackan kändes lite för varm) har jag sett till att förbereda mig ordentligt. Jag har nämligen hängt upp alla mina vårjackor på en fin rad på klädgaljen så att de kan skrika ut varmare dagar och vår, rakt i ansiktet på mig när jag känner mig lite smådepp. Hur som helst är de 7 stycken, vårjackorna. Här är min inventering på dem, efter min rensning:

- En färggladd bombarjacka från second hand, 50 spänn
- En vinröd Cheap Monday jacka från Weekdays utförsäljning, 60 spänn
- Min underbara anorak från second hand, 10 spänn
- En militärjacka köpt för jättelänge sen på JC, pris?
- Min beiga kavaj från second hand, 40 spänn
- En grön sort of baseballjacka jag fått av Lisen
- En svart kort silkig jacka från second hand för 40 spänn

Kanske skulle man köra ett bild-inlägg på detta? Vad säger ni?


tatueringar
Man blir ju lite sugen när man ser allt fint.


everyday weekday

Weekday/CM levererar, precis som vanligt. Mestadels basgrejer och enfärgat, precis som vanligt. Här har vi snyggt för våriga dagar:


VÅRLinnekavaj, second hand, 30spänn!


Calle Shulman

Calle Shulman har börjat blogga igen. För varje unik besökare får han pengar som sedan skickas till någon välgörenhetsorganisation eller person som han väljer ut, det är olika varje månad. Är det inte fint? in och läs med er!!

kanske ska länka också... tryck här!


 
FINMin fina tröja som Nils har gjort!


från ett par rutiga gamla tigerjeansHåller på med ett litet projekt på mina gamla Cheap Monday. Blir det snyggt får ni bild!


äppelknyckarjazzDet var lite galejj hos Soffan förra helgen!


forget the implications, infatuations endDet var fest och alla var där, även du. Jag visste det innan jag gick dit, att du skulle vara där. Dumt av mig, vilken del av mig njöt av att trasa sönder mitt hjärta bit för bit, sakta men säkert varje gång jag såg dig? Det är speciellt det där, hur man kan fastna för någon som är helt fel att fastna för egentligen. Man kan ju inte bara rå för det. Och dessutom står jag aldrig pall för charm.

Det blev midnatt och det blev ännu senare. Än hade jag inte fått syn på dig. Trots att det fanns så många andra trevliga människor att umgås med på festen upptogs mina tankar bara av att planera vad jag skulle säga eller hur jag skulle stå. Kanske till och med hur håret skulle ligga. Kanske en minut av denna timlånga fest skulle jag ge till honom, och ändå var det just den minuten jag avsatte all energi för. Jag ville att någon skulle nämna dig eller ta upp något som hade med dig att göra så att jag skulle få avreagera mig och på så sätt få lite plats i tankarna för annat.

Så kom du och av någon anledning fanns det inget sönderbultande hjärta innanför bröstkorgen som störde min tankeverksamhet, ingen kärleksvärme och ingen förvirring. Jag kände ingenting. En enkel nickning och så ett "Hej". Att han var snygg kunde ingen ta ifrån honom, men mitt tidigare så intensiva begär av honom var borta.

Kanske hade mina känslor hunnit ifatt det trasiga och insett att det bara inte orkar mer. Eller så hade jag själv insett att det inte var värt att slösa tid på något som inte ens är bra eller fint. Tack snälla tankarna för att ni hade slutat tänka. För jag behövde inte det där längre.

igår!Slappiskväll hos Soffan. Vi gjorde chokladpudding och chokladdoppade bananer, pratade, pluggade(?) och bara hade det allmänt gött.


vår från lookbook.

Vintage Oversized Denim Jacket, Vintage Leather Clutch
H&M Cape, Zara Shoes, All Saints Bag
Zara Top

Idag känner jag livet i mig, gott folk! Har svettats i vinterjackan i solskenet vid sidan av fotbollsplan, tittandes på massa fina fotbollspojkar. Underbart.

systugaDet här är vad jag sysslar med just nu!


indianSvängde förbi hjärta till hjärta idag och där hittade jag den här Emilio tishan för 20spänn!
blir nog att göra om den till ett linne


beige/rosa


bild1&2 - weheartit
bild3 - frida
bild4 - columbine


tyg och piercingVar nere på stan en sväng nyss. Köpte det här söta tyget som jag ska sy fast på bakfickorna på några shorts. 12spänn betalde jag! (det är typ 100cm x 25cm)

Igår när jag inte kunde sova kom jag att tänka på att jag inte har något hål i örat där uppe, så idag tog med mig soffan som stöd och fixade det. 125:- NAJS.


We had a beautiful night in OsloSåhär såg det ut när vi var i Oslot!


dagens inspiration!


shortsHittade ett par jeans jag köpte i sjuan? haha. ska göra shorts av dom och sy på nåt tyg/skinn!


damn, damn, damn my feet just wanna touch new groundRensar ut kläder från mina garderober nu, har så himla svårt att släppa kläder även fast jag aldrig använder dom. Allis pratade något om en loppis, så ska försöka plocka ut en del som jag kan  sälja då.

Det bästa när man städar är att man hittar kläder som man glömt bort att man har!

Kinaskjorta, stickad klänning och jeansjacka, allt från second hand.


now I wanna dance the night away
BergsprängardöttrarVar på teater ikväll, bergsprängardöttrar av och med Lo Kauppi.
Figge Norling var med också! (han är med i några beck och fröken sverige bland annat och det är han som "pratar" Kuzco i kejsarens nya stil).
Teatern var rätt bra. Lite seg emellanåt och lite svår att förstå. Sen hörde man inte allt dom sa heller. Spanska, dalmål, skånska och finlandsvenska.. Men alltid mysigt med teater ju!


springweheartit


i en lägenhet på söder

När vi besöker Stockholm bor vi alltid hos vår goda vän Bruno. Hans lägenhet är lite som något Sven Nordqvist skulle kunna skapat, alltid hittar man något nytt!häng i Grefsen


god morgon!


RSS 2.0