vit kofta



Köpte denna tröja på Hjärta till Hjärta igår, 40 spänn gick den på. Men har en nästan exakt lika dan, så tror jag ska sälja den eller liknande.

Är ni intresserade?


förfest



förfest hos kim i lördags. mycket skratt, vin och sköj. sen gick det utför och jag blev pms-ig, trött och kände väl av vinet lite för sent.. ringde mamma och hon hämtade mig och lisa. vi åkte hem och jag sov som en prinsessa.

gisela! om du läser det här, tack för inbjudan!!och din lägenhet va jättefin! vill gärna se den någon mer gång i nyktert tillstånd och när jag inte är på dåligt humör... glömde min box vin hos dig, men den får du ta

pastell


som jag har fyndat idag!

en ljusgrön ugnsform - 10:-
två ljusblåa skålar - 25:-
fyra fina äggkoppar - 20:-


tree


titta vilka duktiga musiker vi känner!








mysfredag



bedroom


klocka

 

fick den här klockan av mormor för den skulle jag ha tyckte hon! haha.


melodikrysset



vi hade en mycket trevlig kväll igår på kvarnparken! melodikryss med livemusik spelad av våra fina vänner.

skinnshorts



så här tycker vi är snyggt att matcha skinnshorts som är i lite sportigare modell. Det är också snyggt med en vanlig grå t-shirt eller ett stort vitt linne på sommaren!

Shortsen på första bilden är köpta på Gina tricots mellandagsrea.

t-shirt



fyndat en gammal t-shirt på återvinningen i skänninge för tio spänn!

KÖK




i lägenheten som jag ska flytta till är det ett ganska stort kök. längtar till att inreda det med massor fina koppar, kokböcker och burkar!

detalj


fat



25 spänn köpte jag det här fina serveringsfatet för. Har koppar och fat i samma stil, så kunde inte låta bli att köpa den här!

Saddler


köpte det här perfekta läderbältet igår på magasinet. kostade den föredetta ägaren 359,75:-, men mig kostade det bara en ynka femma! snacka om fynd.

så matchar du jeansshorts


flytt och second hand

nu kommer det bli ännu fler, om möjligt, second hand besök i mjölby med omnejd. Ena halvan av sistaskriet har blivit med lägenheten och den andra halvan kollar runt och kanske blir det en flytt för den halvan också. spännande va?


kolla in detta

Här kommer ett hett tips till alla er secondhandrävar där ute. På vintagekartan kan du skriva in en stad där du vill secondhandfynda - så piff kommer alla butiker upp som säljer begagnat! Sidan har inte alla vintagebutiker upplagda (exempelvis finns inte Magasinet i Mjölby med) men det går även själv att tipsa om butiker som man känner till.


hål i knäna


källa.

Känner mig riktigt sugen på ett par jeans, helst svarta tror jag, med ett eller två hål precis vid knäna. Ska rota fram ett gammalt par alternatvit köpa ett par på second hand och fixa till dem snarast möjligt!

Framtiden?

Något som verbalt cirkulerar i mina kretsar otroligt aktivt är fenomenet framtidsplaner. Just framtiden är något vi pratar och diskuterar mycket om och något jag själv tänker på väldigt ofta. Något som kan ge mig otrolig ångest (vet inte hur många sidor i dagboken som handlar om hur misslyckad jag eventuellt kommer bli om jag inte tar tag i mitt liv snart) men samtidigt massvis med inspirerande tankar om tiden som kommer (vet alltså heller inte hur många sidor i min dagbok som handlar om vad jag verkligen skulle vilja göra i livet).

Något som jag tror är viktigt (men också väldigt svårt) att tänka på är att man inte ska jämföra sig med andra hela tiden. Så är det ju med allt här i livet, (kroppar, utseende, pengar, sysselsättningar) men ändå är det så fruktansvärt lätt att just jämföra. Jag kan avundas dem som hur lätt som helst åker över till en annan kontinent, hittar ett jobb på två sekunder och kan leva så i ett halv år. Samtidigt vet jag inte själv om jag verkligen skulle vilja göra det. För jag har blivit bortskämd med en otroligt trygg hemmamiljö. Med familj, vänner och pojkvän. Kanske är det därför jag inte har lika lätt att bara dra iväg var som helst och lämna det trygga? Eller så är det så att vi alla är så pass olika som personer att vissa är mer hemmakära av naturen, medan andra har lättare att bara släppa allt och dra?

Nu när jag är mitt uppe i perioden efter studenten och det är mer eller mindre dags att fundera över vad man vill göra (för det är ju just nu jag har möjligheten till att göra exakt vad jag vill) går det åt väldigt mycket tid till att tänka på det. Och stundtals har jag ingen aning! Det kanske är det som är mest stressande. Men samtidigt försöker jag oftast ta dagen som den kommer - jag trivs jättebra som jag har det nu. Kanske blir jag sugen på en förändring snart och då har jag alla möjligheter i världen att se till att det blir så.

Jag vet att jag vill göra något av mitt liv och jag vet att jag kommer det. Men just nu har jag ingen aning om ifall görandet av mitt liv har en del som barnflicka i New York, hotellstädare i Norge eller receptionist i Linköping. Jag vet också att det inte är någon stress med att varken bestämma sitt framtida yrke eller vad det är man vill göra just nu. Ibland är det kul att vara impulsiv och ta första bästa chans medan det någon annan gång kan vara bra att tänka igenom stora beslut.

Vad jag egentligen vill säga med detta är att man måste få känna själv vad det är man vill. Man kan inte åka jorden runt bara för att man "ska". Kanske nöjer man sig med att bara ha sett halva världen? Eller kanske känns det helt okej att bara stanna kvar i sin hemstad - och då ska man göra det! Resa, jobba, stanna, plugga, leva, greja, söka, hitta, vila, jaga, ösa:

Man gör som man vill - världens bästa ordspråk.

favoriter

en kompis till oss ville att vi skulle dela med oss av våra favoritbloggar. här kommer fyra stycken väldigt olika bloggar.

PETRA TUNGÅRDEN



NATHANELLE


THEJUICYDETAILS


CHRYSTELLE


party på vischan igår











nytt köp



Ny dator - mer bloggning!


ny tröja


åå så fin min nya och assköna tröja är. 60:- på magasinet, MEN halva priset på det så betalade bara 30:- nöjd

lille duken


fem spänn betalade jag för den här gölliga duken.

älskade vår!

i vår kommer det, som ni säkert vet, vara mycket pastellfärger på kläder. Tycker att ni ska kolla på Grease för att få lite inspiration. långa pastellfärgade kjolar är sjukt snyggt! (fast det är något som vi själva inte kommer använda, but still - snyggt!)


alla hjärtans dag


alla hjärtans dag var ju igår och då passade jag på att göra en liten kärleksfrukost till min pojkvän. roscupcakes (haha) och hjärtformade scones blev det. Vill ni veta recepten så finns dom på EATABLE.

ny jacka


idag har jag och Kim varit på Magasinet! det var halva priset på alla kläder och skor så den här snygga jackan fick jag bara betala 50:- för!! asvärt.

garderobsutrensning


Häromdagen tvingade jag ut Jessy till sitt föräldrahem för att rensa hennes feta garderob.





Fick även med mig en trevlig bibba med kläder hem!

Appropå garderobsutrensning: Idag har jag och Linnea rensat mina kläder! Fick ihop två feta klädkassar och en kasse med skor (just skorensningen var känslosam, i synnerhet sneakers är något lite heligt för mig så det var väldans svårt att göra sig av med dem). Tror jag ska skicka allt till Hjärta till Hjärta - om ni inte vill att jag ska lägga upp något här på bloggen till försäljning?

ny vecka - nya lookbookbilder

Jumper, Evil Twin Leggings, H&M Leather Jacket
Zara Suit, H&M Shirt, Watch, Ben Minkoff Bag
Top, Shorts, Litas
Sequin Butterfly Top, Jeffrey Campbell Boots
Dress, Bracelet
Asos Glasses, Asos Kimono
Sugarlips Apparel Jacket, Urban Outfitters Skirt, Topshop Top, H&M Tights
Alexander Wang Rocco Bag, Zara Coat, H&M Beanie, Zara Jumper

åååh snälla ge mig dom då

På blackmilkclothing.com kan man hitta dessa underbara rymdlegging. Har än inte gett upp hoppet om dem asså! Synd bara att man måste punga upp 75$ för dem...


en kväll i linköping










igår såg det ut såhär








burgundyfärgad halsduk



Hittade denna perfekta halsduk på Kappahls rea för någon vecka sen. Ett hett tips är att kolla in halsdukar, vantar och liknande efter högsäsongen. Alltså efter jul och hela köret, för då reas det ofta ut och då kan man passa på att själv fylla på förrådet.

50 spänn är ett helt klart överkomligt pris - speciellt för en halsduk med denna underbara färg jag bara inte kan få nog av!!


så matchar du


som hanapee, med en magtröja. enkelt och snyggt

eller som Alexa chung, med ett linne med tryck och en kofta över.

mycket snyggt från lookbook idag

Bb Dakota Suede Jacket
Vera Wang Heels, Zara Wide Brim Hat, 80s Purple Circle Sunglasses, American Apparel Turtleneck, Zara Black Skirt, Rebecca Minkoff Fringe Bag, Frederick's Of Hollywood Velvet Robe
Striped Top, Blazer, Dress (Worn As Skirt)



Reebook Coat, H&M Dress
1937264_1

Lf Stores Hi Low Top, Zara Shorts, Zara Boots, Zara Satchel


jag har virkat mig en bikini



den har har jag gjort! känns fett kul att göra sina egna grejer. speciellt när det bli bra.

det måste vara på liv och dööööööööd, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt


en finfin fransig magtröja som jag har fått av Linnea!

TIGHTS



igår hittade jag dom här på hjärta till hjärta! tights som är höga i midjan och med några dragkedjor. den var ett litet hål i sömmen mellan benen så jag fick dom för en tjugolapp! FETT

KJOL

en vad-lång kjol som jag köpte för 40 spänn igår! på hjärta till hjärta, så klart!


favoritskjortan!



Det här är nog den bästa skjortan jag vet i hela världen. Flanellskjorta från Lee som jag köpte på JC-rean för ett tag sen. 150 spänn!!

.



snodde bilderna här.

GIF



det var någon som undrade var vi hittade alla gifar(?) 
Det är i alla fall på tumblr, we heart it, eller på andra bloggar.. hehe.

tavlor


NIKE



Den här underbara Niketröjan köpte jag på Hjärta till Hjärta i somras för 40 spänn. Ibland undrar jag varför folk skänker bort så fina saker!

jag ställer inga krav





Hej. Ikväll ska vi två gå ut och skaka rumpa.

transparent



Den här långa transparenta skapelsen köpte jag på Röda Korset i Tranås för jättelänge sen. Har använt den en gång men tycker dock mycket om den. Kanske blir det till att ha den imorn kväll?

Tror jag betalade typ 40 spänn.

hårinspiration till kvällen!



lite inspiration till er som ska ut och svira ikväll!

hold kjeften på deg



asså, HAHA!


hemtrevligt!



weheartit

så himmelskt

Nyponsoppa, vispgrädde (<3<3<3) och biskvier är bland det godaste jag vet. Speciellt i det här vädret, mys!

puss




nytt



har letat länge efter en fin silverbricka. senast i måndags rotade jag bland magasinets brickor! i tisdags var jag hos mormor och var hund- och kattvakt. tror ni inte hon har två finfina brickor som hon tänkte slänga? jag räddade dom och nu ligger dom i min kista i källaren. YES.
på bilden längst ner ser man mönstret på en ny tallrik som jag köpte i tisdags för fem kronor. tycker den va lite småfin.

från arkivet


fint



wehearit

Market HQ



snyggt härifrån

converse



Mina blåa höga converse hittade jag på Beyond Retro i höstas när vi var i Stockholm för att se Bon Iver live. Tack till dej som lyckades slita mina skor alldeles perfekt! 300 spänn fick jag betala för dem.

RSS 2.0