Pingstkyrkans Magasinet

Som ni kanske minns lovade vi att bjuda på en sammanfattning av Mjölbys second hand affärer (här kan ni läsa om när vi skrev om Hjärta till Hjärta, och här hittar ni vägen).

En annan second hand butik här i Mjölby vi spenderat många timmar (och många pengar) på är det såkallade Magasinet. Vi handlar inte alls lika här som på Hjärta till Hjärta, men detta är ändå ett ställe vi gillar. Magasinet ligger belägen på Skänningevägen 10 och drivs av Pingstkyrkan. På Magasinet finns det mesta, dock inte riktigt lika mycket som på Hjärta till Hjärta, men de har ändå alla kategorier (kläder, möbler, porslin och småsaker).

Magasinet kan ibland ta överpriser, vilket känns lite tråkigt eftersom second hand faktiskt brukar vara billigt av en anledning. Dessutom kan det vara svårt att hitta riktiga klädkap här, men är du ute efter rockar, gamla vintage resväskor eller småsaker som handskar, halsdukar eller scarfs är det hit du ska åka. Något vi gillar med Magasinet är deras monter framme vid kassan. Här kan man hitta gamla klockor, solglasögon eller ett och annat smycke.

Övrigt bra att veta:
Magasinet har öppet måndagar och onsdagar 17.00 - 19.00 och så lördagar 09:30 - 13.00.
De tar inte kort här.
Stor parkering.

Trots att Magasinet inte leverar riktigt lika mycket som Hjärta till Hjärta tycker vi ändå att Magasinet är värt ett besök.



De översta solglasögonen är mitt bästa köp härifrån. Endast 25 kronor fick jag betala!


Kommentarer
Postat av: Annika

jättefin blogg, hoppas du får en bra dag:)

2011-01-27 @ 09:25:45
URL: http://nanikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0