bort med pälsmössan



Nu till en ny kategori här på Sista Skriet som vi valt att kalla för "Vad är grejen?".

Dagens "Vad är grejen" handlar om pälsmössor - vad är grejen med dem? Denna stora blaffa med päls folk kränger på sina huvuden i vintertider passar inte in någonstans, den förstör helheten. Jag har en känsla av att människor med sådana huvudbonader tror sig vara förmer än andra. Mode är mode (om nu detta ens klassas som mode) och människan är ett flockdjur som i de flesta fall föredrar att inte sticka ut särkskilt mycket ur mängden, men nu vill jag ställa mig upp, slå näven i bordet och fråga alla dessa människor (som trots "modet" faktiskt sticker ut med denna gigantiska mössa) - Vad är det ni inte förstår?

T Shirt Store Tee From Http://Tshirtstore.Se, H&M Faux Fur Hat, Club Couture Tulle Skirt From Http://Www.Clubcouture.Cc

Typexemplar på när det blivit fel. Söt tjej med söt klädkombination - men sen blaffar hon på med den där? Åh, det gör mig så förbannad. Att dessutom dessa modemedvetna individer väljer att beblanda sig med fjortisungar som anser att plattan is the place to be är ju näst intill oförståeligt.

Skrota pälsmössan, det finns andra alternativ för att hålla sig varm i vinter.

Kommentarer
Postat av: Dennis

Vadå är inte den här snygg?:O



http://www.asos.com/Asos/Asos-Leopard-Trapper-Hat/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1176921&cid=4210&Rf-800=-1,34.509&sh=0&pge=1&pgesize=200&sort=-1&clr=Leopard

2010-12-23 @ 21:30:58
Postat av: sista skriet

HAHA fyfan!!

2010-12-24 @ 01:20:50
URL: http://sistaskriet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0